Životopis

15. srpna 2007 v 16:48 |  Orlando Bloom
Orlando Bloom
Herec


Datum narození: 13.01.1977

Místo narození: Canterbury, Kent, England, UK

Znamení:Kozoroh

Životopis: Orlando se narodil a vyrůstal v Canterbury v Anglii spolu se svou mladší sestrou Samanthou. Už od mládí chtěl být hercem a díky podpoře své matky se začal zúčastňovat místních hereckých festivalů. V 16-ti letech se přesunul do Londýna, kde se připojil k National Youth Theatre a po dvě sezóny s nimi účinkoval, než získal stipendium na herecké škole British American Drama Academy. Na konci působení se skupinou si zahrál tajného agenta ve hře "A Walk in the Vienna Woods". Což mu pomohlo k malé roli v britském televizním filmu "Wilde" (1997). Další herecké vzdělání si doplnil na prestižní Londýnské škole "Guildhall School of Music and Drama". Běhěm studia na této škole si zahrál v
Filmografie:

2006 Pirates of the Caribbean 2 ...Will Turner

2005 Elizabethtown ...Drew Baylor

2005 Království nebeské (Kingdom of Heaven) ...Balian of Ibelin

2004 Calcium Kid (Calcium Kid, The) ...Jimmy Connelly

2004 DNZ: The Real Middle Earth ...Himself/Legolas

2004 Haven ...Shy

2004 Making It at Holby ...Himself

2004 Making of 'Troy', The ...Himself

2003 Epic at Sea: The Making of 'Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl', An ...Himself

2003 Essence of Combat: Making 'Black Hawk Down', The ...Himself

2003 Lord of the Rings: The Quest Fulfilled, The ...Himself
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama